Cum reparam si intretinem suprafetele de beton?

Cum reparam si intretinem suprafetele de beton?
Cum poti aplica singur ,,Vopseaua de beton?,,
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Suprafetele de beton precum trotuarele, terasele exterioare, garajele se pot degrada in timp datorita conditiilor meteo si a deteriorarii materialului. Toti ne dorim o solutie simpla, durabila si care se poate aplica usor. In acest sens, foarte eficienta este vopseaua epoxidica de beton,  care este o vopsea bicomponenta, foarte rezistenta si care poate fi colorata RAL la comanda.
Se aplica impreuna cu grundul epoxidic, care este transparent si bicomponent. Acesta intareste stratul suport si face legatura intre beton, sapa, gresie si vopseaua epoxidica de beton.
Dupa aplicarea acestora, va veti bucura de schimbarea totala a aspectului si reconditionarea suprafetei tratate.
Aplicarea atat a grundului, cat si a vopselei de beton este extrem de usoara. Se aplica cu ajutorul unui trafalete mic de 10 cm de puf (pentru lavabil). 
Vopseaua epoxidica de beton este si ea bicomponenta si foarte rezistenta, astfel incat pe ea se pot deplasa autovehicule, motostivuitoare etc, fara ca aceasta sa se exfolieze. 
Pe langa faptul ca aspectul final este deosebit de placut, se poate intretine foarte usor chiar si prin curatarea cu mopul.
Are si rol hidroizolant. Se preteaza si pentru terasele acoperite cu gresie prin care au loc infiltratii sau chiar in bai. Totodata, puteti schimba culoarea gresiei sau a faiantei, fara sa fie nevoie  sa o inlocuiti.
In continuare, va prezentam care sunt etapele si cum puteti aplica singuri aceasta vopsea epoxidica, fara sa mai apelati la specialisti, care in aceasta perioada sunt foarte greu de gasit.
Aceste vopsele epoxidice au si un rol hidroizolant. Se pot folosi pe terase interioare si exterioare pentru a evita infiltrarea apei. 
Apasati pe link-ul urmator pentru a vedea care e diferenta intre o vopsea epoxidica si una acrilica: 
 Vopsea acrilica sau epoxidica?
Daca pe suprafata pe care vreti sa aplicati vopseaua nu circula masini, transpaleti si nu aveti un trafic intens, puteti aplica cu succes vopseaua clor-cauciuc CROMATEX, care este o vopsea monocomponenta, elastica, care se aplica asa cum este, in doua straturi. Este o varianta ieftina, low-cost care nu necesita neaparat grund si care este foarte rezistenta.

Suport clienti 08:00 - 18:00

0756934895 contact@cromax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!